Reduceri de toamnă la TOATE semințele

Anunțăm o campanie fără precedent de REDUCERI la TOATE semințele din catalogul ecoVazon!
De astăzi și până la finele lunii septembrie sau până la epuizarea stocurilor de semințe aveți parte de reduceri de până la -50%.

50% reducere seminte

Reducerile anunțate sunt valabile până la finele lunii septembrie 2016 sau până la epuizarea stocurilor curente. Atenție, unele semințe sunt disponibile în cantități limitate.
Semințele ce nu sunt marcate cu reducere, de fapt sunt indicate în afara stocului, deci epuizate la moment.
Semințele cu reduceri de 50% au termenul de expirare în lunile noiembrie sau decembrie 2016.

Pentru cei ce vor să-și inițieze propria grădină cu plante aromatice, fie la balcon fie în curte recomandăm să tragă cu ochiul în această categorie de semințe de plante aromatice, mai cu seamă la Busuioc Roșu intens colorat, mentă mentolată sau de Kuban, Oregano grecesc puternic aromat, Usturoi de tuns – o plantă perenă demnă de orice bucătărie, Anason și Tarhon.

Pentru amatorii de verdeață proaspătă în salate – intrați aici. Selectați neapărat salata de câmp – un veritabil depozit de vitamina C, care deobicei se notează greșit ca valeriană și care acum își are sezonul de semănat. Gator este un soi de mangold verde din Cehia ce crește extraordinar de bine  și în jardiniere, dar se și regenerează rapid. Dacă intenționați să faceți o grădină din salate într-o singură jardinieră – procurați mixul de salate tip lăptucă de la Semo, ce conține 7 varietăți de salate, toate bune pentru ghiveci.

Aveau prețul pipărat, dar am mai scăzut din el, și se merită să încercați acum: Lemon grass-ul, stevia dulce și roșia curgătoare de ghiveci – Tumbling Tom Yellow.

Acum avem 39 de specii de flori la reducere, printre care o reducere de 50% o au: Lilicelele, Begonia, Urzicuța, Balsamine, Zorele, Verbina, Coada Șoricelului, Pansele, Gazania, Gherghine și Ciuboțica Cucului.

Semințele de gazon universal, destinat spațiilor de umbră sau joacă fiind rezistent la călcare sunt și ele cu reducere.

Gulie, ceapă, sparanghel sau anghinare – sunt doar câteva din cele 28 culturi legumicole la reducere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.