Contactează-ne

+373 79 238 149
+373 600 97 111

str. Bucuriei, 14
Chișinău

Întrebări frecvente

Da, acceptăm vizite direct la seră unde puteți alege pe loc plantele dorite. Pentru aceasta însa este nevoie de programare în prealabil. Vă rugăm să ne contactați la 079.238.149. Adresa noastră este: str.Bucuriei 14.

Livrarea se face în Chișinău și în unele suburbii. Pentru a afla oferta curentă, consultați pagina de livrare.

La moment produsele noastre se vând doar online pe acest site, direct de la sera noastră din str.Bucuriei 14 (cu programare în prealabil) sau la piața săptămânală Ecolocal Farmers Market în fiecare sâmbătă între 9:00-13:00.

Adăugaţi produsele dorite în coşul de cumpărături, iar când sunteţi gata finalizaţi comanda accesând pictograma coşului de cumpărături din colţul dreapta-sus şi completaţi câmpurile necesare.

Plantele crescute de noi nu dețin un certificat ecologic, respectiv nu se pot numi producție ecologică, dar planificăm certificarea acestora în viitor. Plantele sunt crescute în substrat organic și la creșterea acestora se aplică doar metode de protecție și fertilizanți naturali.

Unele semințe oferite spre vânzare poartă însemnul ECO și întradevâr sunt semințe certificate ecologice.

Toate imaginile de plante pe site sunt poze reale a plantelor noastre, fiecare plantă însa este diferită și poate să difere de planta ce va fi livrată. Dacă doriți să vedeți cum arată o plantă la moment ne puteți scrie pe Viber (079.238.149) denumirea plantei și vă vom expedia imagini cu acea plantă la moment.