Despre noi OLD

ecoVazon este o companie nouă, fondată în primăvara anului 2012 specializată în comerţul cu plante aromate la ghiveci şi mirodenii. Toate plantele vii propuse pe site şi în magazinul de prezentare sunt organice, crescute în Moldova în sere specializate fără a folosi careva suplimente.

Pe acest site puteţi găsi şi comanda online mirodenii la ghiveci: de la ordinarele busuioc sau coriandru, atot-cunoscutul rozmarin sau salvie, până la ardei iute şi căpşuni crescute în ghiveci. Tot aici veţi putea alege ghiveciuri pentru plante, seminţe de plante aromate şi unele condimente şi mirodenii uscate.

Avantajele produselor noastre:

  • Mirodeniile crescute în ghiveci ca plante vii sunt disponibile proaspete în orice moment.
  • Folosirea mirodeniilor la ghiveci exclude pierderea produsului deoarece acesta se consumă doar în cantitatea necesară şi pe parcursul unei perioade lungi de timp.
  • Multe plante din asortimentul nostru nu se găsesc în vânzare în altă parte sau se importă la preţuri exorbitante.

Mirodeniile la ghiveci pot fi utilizate atât în scop alimentar cât şi în calitate de flori de cameră pentru decor, majoritatea emanând arome naturale plăcute. Acestea pot servi şi în calitate de cadou original în locul florilor obişnuite sau a plantelor la ghiveci.

Reportaj Publika TV:Emisiune Jurnal TV: