Vă plac deserturile? Atunci vă invităm la cel mai dulce târg din Chişinău!

Pe 26 mai Chişinăul va deveni capitala deserturilor! Toţi amatorii de dulce sunt aşteptaţi la acest eveniment în premieră la Chişinău – târgul deserturilor „Mai Dulce” organizat de Jurnal TV.

Sunteţi invitaţi să gustaţi din cele mai fine deserturi internaţionale, dar mai ales să vă amintiţi de tradiţionalele deserturi româneşti: plăcinte, turte, babă, cornuleţe, gogoşi şi brânzoaice. Dacă sunteţi un fan al duciurilor, nu uitați să cereţi de la comercianţi reţetele inventate în marile restaurante europene sau transmise din mamă-n fiică şi păstrate zeci de ani. Deserturile de la târg nu doar vor putea fi cumpărate şi degustate, ci şi vor lupta între ele pentru trofeul Cireaşa de pe tort, realizat de meşterul Andrei Sclifos.  

În afară de delicii dulci, vizitatorii festivalului vor avea parte şi de diverse distracţii, cum ar fi un concurs de mâncat maccarons la viteză, oferite de patiseria Creme de la Creme. Copiii vor putea participa la un atelier de gătit biscuiţi, vor avea şansa să încerce roata olarului pentru a confecţiona un obiect din lut,  vor învăţa de la meşterul Eugenia Moldovanu cum să transforme paiele în îngeraşi. Iar adulţii vor putea şi ei să înveţe să împacheteze frumos cadourile şi buchetele de flori, cum să împletească cosiţe sau să facă tatuaje cu hena. 

De asemenea, pe teritoriul festivalului va fi improvizată o sală de degustaţii, unde veţi putea testa vinurile Mimi.

La târg vom fi prezenţi şi noi cu plante aromatice de la ecoVazon şi seturi de creştere a plantelor pe pervaz. Vă invităm cu drag să ne vizitaţi!

Veţi avea ocazia să-i auziţi cântând pe Elena Carafizi, Whynona Ryderz şi Adrian Ursu.

Sponsorul evenimentului este Tabăra Britanică de Instruire pentru copii – Dec Camp , www.dec-camp.com, tel.: 022 238505

Parteneri: Nefis şi vinurile Mimi
Gazda evenimentului: Nata Albot

LOCAŢIE: str. Corobceanu 17 (în faţa Universităţii Populare)
ORA: de la 12:00
Preţul biletului de intrare este 20 lei. Copii până la 10 ani intră gratis.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.