Smochine cu feta şi sos din miere cu cimbru

O reţetă grecească simplă, dar produsul final un deliciu!

Ingrediente:
12 smochine
120g brânză feta
2 linguri de miere
1 lingură vin alb
frunzele de pe o crenguţa de cimbru

Mod de preparare:
Se taie smochinele în lungime, se pune brânza înăuntru şi se închid la loc. Se pun în cuptor – grill, pentru 5-7 minute până brânza începe să se topească.

Separat amestecăm mierea cu cimbrul şi vinul. Scoatem curmalele din cuptor şi le stropim cu siropul de miere. Tare bune… chiar dacă ştrumful a umblat la timer-ul cuptorului şi ale mele s-au copt şi el şi mama lor. Chiar şi aşa au meritat 🙂

[sp_hr color=”#818181″]

O mulţumim pentru reţetă pe Furnicuta Boscodina: www.furnicuta-boscodina.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.